Zeleninový salát s bagetou a čenekovo-bylinkovou pomazánkou

Posted by fufici on 20. 10. 2013 13:21  •   • 

Dish history

Czech:

Ingredients

15x ředkvička,1x okurka, 2x oranžová paprika, ? hlávkového salátu, 1 lžíci balsamika a čerstvá bageta s česnekovo-bylinkovou pomazánkou

Recipe

Postup: 1. Umyté ředkvičky nakrájíme na malé kousky a dáme do středně velké mísy.

2. Umyjeme si okurku, nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy.

3. Z oranžové papriky odstraníme št’opku, opláchneme pod vodou a rozpůlíme ji. Nakrájíme ji na středně velké kusy.

4. Hlávkový salát opláchneme vodou a rozpůlíme na dvě půlky. Jednu půlku zabalíme a dáme do lednice a druhou nakrájíme na malinkaté kousky.

5. Salát promícháme a přidáme jednu lžíci balsamika a znovu promícháme

6. Čerstvou bagetu nakrájíme na šikmé kousky a namažeme česnekovo-bylinkovou pomazánkou

7. Salát dáme na talíř a k tomu dáme dva kousky namazané bagety

Own opinion

 

Realization by